Cioloş îl pune la punct pe Ciolacu: Nu mă interesează părerea PSD. Nu avem niciun gând de a colabora politic cu acest partid care a făcut atât de mult rău României

Cioloș anunță că USR-PLUS nu va continua guvernarea cu Florin Cîțu premier
Cioloș anunță că USR-PLUS nu va continua guvernarea cu Florin Cîțu premier

Preşedintele PLUS Dacian Cioloş a afirmat că nu îl interesează ce crede PSD şi Marcel Ciolacu, pentru că nu are niciun gând să colaboreze cu acest partid care a făcut atât de mult rău României. El a mai spus că Alianţa USR-PLUS nu are nevoie de PSD.

În replică, Marcel Ciolacu i-a transmis lui Cioloş: „Staţi liniştit! Am spus că PSD va câştiga alegerile şi va desemna premierul”.

„Înţeleg că există interpretări cum că domnul Ciolacu a zis că nu exclude un vot în viitorul Parlament pentru un guvern condus de mine. Răspunsul meu e simplu. Nu mă interesează părerea PSD şi a domnului Ciolacu, pentru că nu avem niciun gând de a colabora politic cu acest partid care a făcut atât de mult rău României. Şi, ca să fie clar, nici nu vom avea nevoie de PSD”, a scris Dacian Cioloş miercuri pe Facebook.

Ciolacu i-a spus lui Cioloş că PSD va fi câştigător în alegeri şi va desemna şeful Executivului. „Că alţii s-au grăbit să vă vândă iluzia unei funcţii de premier, asta vă priveşte numai pe dumneavoastră”, i-a mai transmis liderul PSD.

Reacţiile celor doi vin în contextul în care Ciolacu a spus că social-democraţii vor câştiga alegerile şi sunt dispuşi să discute cu alte partide, cu excepţia PNL, pentru a forma majoritatea în noul Parlament, dacă va fi cazul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alianta usr psdciolacu cioloscontre ciolacu ciolospsd si usr
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes