Ciprian Ciucu a demisionat de la şefia PNL Bucureşti

Ciprian Ciucu a anunţat că a demisionat, marţi, din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti din cauza lipsei de timp. Primarul Sectorului 6 a motivat că are nevoie de timp pentru a se putea ocupa de numeroasele proiecte pe care le-a început pentru Sectorul 6.

„Mi-am depus astăzi demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti. Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul. În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început. Unele sunt deja finalizate, aşa cum ştiţi, iar altele sunt în derulare. Pentru a le vedea devenite realitate este nevoie ca tot timpul şi energia mea să le dedic oamenilor din Sectorul 6”, a scris Ciprian Ciucu, marţi pe Facebook.

Edilul le-a urat succes colegilor din organizaţia PNL Bucureşti, colegilor din Consiliul General şi le-a transmis că „toate proiectele noastre pot fi duse la îndeplinire cu dedicare şi seriozitate”.„De astăzi înainte pentru mine va fi şi mai multă administraţie dar şi mai puţină politică. Pentru Sectorul 6!”, a completat Ciucu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ciucu demisie pnl ciucu sector 6 demisie ciuc
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes