Ciprian Ciucu (PNL): Un candidat integru, competent, îi poate învinge pe Nicușor Dan și Gabriela Firea la Primăria Capitalei!

Ciprian Ciucu (PNL)
Ciprian Ciucu (PNL)

Competiţia pentru Primăria Capitalei este un subiect care a dat frisoane tuturor organizațiilor de partid bucureștene. Nu demult, însuși președintele PNL, Nicolae Ciucă, a explicat că decizia privind sprijinul politic acordat lui Nicușor Dan aparține exclusiv filialei PNL București, a cărei conducere a fost preluată în urmă cu câteva luni de Sebastian Burduja, după demisia lui Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6.

Acesta a afirmat marți că această competiţie, pentru Primăria Capitalei, se va duce între Nicuşor Dan şi Gabriela Firea sau poate apărea un candidat integru şi competent, care îi poate învinge pe amândoi.

„Din punctul meu de vedere, dacă ne uităm puţin pe cercetările sociologice, vedem că cei doi mari candidaţi despre care se vorbeşte, Nicuşor Dan şi Gabriela Firea, au foarte mult hate, adică defavorabilitate sau cum să-i spun, favorabilitate negativă. Mult, foarte mult. Ambii peste 65%, chiar peste 70% ambii. În acest context, un candidat competent, integru, ar avea ceva şanse, pentru că ori se va juca între cei doi şi se va juca pe cine poate să capaciteze mai mulţi oameni să vină la vot, aici se va juca, Bucureştiul fiind de obicei de dreapta, sau poate sa apară un candidat integru, competent, care a demonstrat că ştie administraţie, să facă ceva şi îi poate învinge pe amândoi”, a spus Ciprian Ciucu marţi seară, la B1 TV.

Cu puțin timp în urmă, Burduja, actualul șef al organizației bucureștene a PNL, afirma: “Eu aş susţine cu mare plăcere o variantă în care Partidul Naţional Liberal are candidaţi peste tot în Bucureşti. Şi vă vorbesc din experienţă proprie. Noi, la Sectorul 1, în 2020, am susţinut candidatul unui alt partid, USR, un candidat care, pe mine personal m-a dezamăgit. Şi a dezamăgit foarte mulţi cetăţeni din Sectorul 1. Eu acum trebuie să vin iarăşi în faţa acestor cetăţeni şi să îmi crape obrazul că promisiunile pe care noi le făceam în campania electorală, în parteneriat cu doamna Armand, nu pot fi îndeplinite, pentru că dânsa nu înţelege să facă un parteneriat. Cred că PNL are suficient de mulţi lideri la nivel local care pot să garanteze performanţa în administraţia locală”, a declarat Sebastian Burduja. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Liberalul favorit să preia PNL București este „sceptic” privind susținerea lui Nicușor Dan pentru un nou mandat

Marți seară, Ciprian Ciucu a mai spus că PNL este în defensivă şi vrea să conserve ceea ce are, în contextul poverii guvernării.

„Ar trebui să ieşim din această mentalitate, să arătăm ce am făcut în ţară, ce am făcut la guvernare mai bine, ce fac primarii PNL peste tot în ţara aceasta şi să avem o mentalitate de câştigător. Dacă nu intrăm într-un cadru mental în care să zicem da, avem şanse să câştigăm primăriile, consilii judeţene (…) nu vom câştiga”, a adăugat primarul Sectorului 6.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

candidat pnl primaria bucuresticandidat primar generalciprian ciucu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes