Cîțu a semnat pentru EXCLUDEREA miniștrilor USR PLUS din aparatul guvernamental – surse

Prim-ministrul Florin Cîțu i-a revocat din funcție pe toți miniștri, secretarii de stat, prefecții și ceilalți membri ai administrației publice care sunt membri ai USR PLUS.

Surse politice, citate de evz.ro, dau ca sigură demiterea tuturor membrilor USR PLUS numiți în funcții guvernamentale. Actul de demitere ar fi fost semnat de premierul Florin Cîțu, în contextul anunțului făcut de liderii USR PLUS cu privire la moțiunea de cenzură.

Documentul s-ar afla la mapa premierului, susțin sursa citată, și urmează să fie trimis la Monitorul Oficial.

Premierul Florin Cîțu a luat decizia de a-i demite pe toți oamenii USR PLUS din aparatul guvernamental, în contextul neînțelegerilor din coaliția de guvernare. Ultima ședință, a coaliției, de vineri seara, de la Palatul Victoria, s-a încheiat fără nici la nici un rezultat.

USR PLUS a rămas de neclintit, solicitând demisia lui Florin Cîțu din funcția de premier, în vreme ce PNL a refuzat acest lucru.

Drept urmare, liderii partidului au mers la Parlament să înregistreze moțiunea de cenzură pe care au semnat-o împreună cu cei de la Partidul AUR.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

excludere ministriflorin cituguvern citu fara usrministri usr plususr plus exclus din guvernusr plus out
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes