Cîţu: Consilul Fiscal consideră că va fi un buget credibil. Atac la membrii Consiliului Economic şi Social

Premierul Florin Cîţu a afirmat că România are, în acest an, un buget credibil care menţine în plan principal investiţiile, aceasta fiind opinia Consiliului Fiscal, un aviz al profesioniştilor, însă joi bugetul pentru 2021 a mers la avizare şi în Consiliul Economic şi Social, unul politic, „cu membri plătiţi din bani publici, dar fără vreun fel de răspundere pentru votul lor”.

Premierul nu a ezitat să-i atace pe membrii CES: ”Cum credeţi că o să fie avizul acestui consiliu politic? Vreau să comparaţi avizul de azi cu avizele date bugetelor care au distrus România în perioada 2017-2019”, a mai spus şeful Guvernului.

„Este nevoie de reformă. Din temelii. Premieră în România. Consilul Fiscal consideră că România are, în acest an, un buget credibil care menţine în plan principal investiţiile. Acesta este avizul profesioniştilor.

Astăzi, însă, bugetul a fost şi la Consiliul Economic şi Social pentru avizare. Un consiliu politic, cu membri plătiţi din bani publici, dar fără vreun fel de răspundere pentru votul lor. Trebuie să ştiţi şi acest adevăr.

Cum credeţi că o să fie avizul acestui consiliu politic? Vreau să comparaţi avizul de azi cu avizele date bugetelor care au distrus România în perioada 2017-2019”, a scris Florin Cîţu joi pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

aviz buget buget credibil bugetul romaniei 2021 citu buget consiliul economic si social consiliul fiscal buget
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes