Cîțu, despre controversa înființării comisiei de la MS: “Dacă ar fi existat un grup de lucru, l-aș fi pus la lucru, nu aveam o miză”

Cîțu, despre controversa înființării comisiei de la MS: “Dacă ar fi existat un grup de lucru, l-aș fi pus la lucru, nu aveam o miză"
Cîțu, despre controversa înființării comisiei de la MS: “Dacă ar fi existat un grup de lucru, l-aș fi pus la lucru, nu aveam o miză"

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni seara, la Digi 24,  că a demarat investigația privind înființarea comisiei de anchetă de la Ministerul Sănătății în timpul fostului ministru Vlad Voiculescu. 

„Acum arată ca un fals în acte, ca un document care a fost creat după. Acolo sunt mai multe lucruri, le investigăm pe toate”, a spus Cîțu.

Premierul a mai spus că nu exclude varianta unei greșeli.

„Eu nu pot să mă pronunț, poate să fie și o greșeală, dar fără o analiză nu are rost să dicutăm. Dacă ar fi existat un grup de lucru, l-aș fi pus la lucru, nu aveam o miză”, a mai precizat Florin Cîțu.

Discuțiile au început duminică, după ce un membru USR-PLUS a prezentat un document, care ar fi dovedit faptul că premierul a mințit atunci când a spus că nu știa despre comisia de anchetă înființată de fostul secretar de stat Andreea Moldovan. Ulterior, reprezentanții ministerului au demarat o anchetă, la solicitarea premierului, și au scos la iveală mai multe aspecte care aruncă semne de întrebare asupra demersului fostului secretar de stat.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

demarare investigatir infiintare grup lucru MS premierul florin citu
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes