Cîțu, fără răspuns pentru persoanele care nu au voie să se vaccineze

Cîțu, fără răspuns pentru persoanele ce nu au voie să se vaccineze
Cîțu, fără răspuns pentru persoanele ce nu au voie să se vaccineze

Premierul Florin Cîțu, a fost întrebat, vineri, la Baia Mare, la un centru de vaccinare, ce se întâmplă cu bolnavii care nu au voie să se vaccineze, în condiţiile în care doar persoanele vaccinate beneficiază de exerciţiul liber al unor drepturi şi libertăţi. Premierul a evitat să dea un răspuns concret, precizând, doar că este nevoie de vaccinarea cât mai multor persoane.

“Aici nu am să intru în discuţia tehnică despre cine se poate vaccina şi cine nu se poate. Au fost foarte multe persoane cu boli cronice care s-au vaccinat. Ceea ce spun eu este că pentru a reveni la normalitate trebuie să ne vaccinăm. Pentru celelalte avem spitale, avem profesionişti, întotdeauna urmaţi sfatul medicului”, a declarat Cîţu.

Premierul a mai precizat, pe fondul scăderii numărului zilnic de persoane vaccinate cu prima doză, că autoritățile locale și preoții ar putea veni cu soluții pentru a încuraja vaccinarea anti-COVID.

“Ceea ce am putut să facem cu resursele noastre am cam făcut. Ca să ducem mai departe campania de vaccinare este nevoie de susţinerea autorităţilor locale, dar şi de liderii de opinie, vorbim aici de preoţi, medici, poliţişti chiar Am încredere că vor veni cu soluţii noi, inovatoarea, care să îi convingă pe oameni că vaccinarea este singura soluţie să putem să ne întoarcem la normalitate, la viaţa de dinainte de pandemie”, a mai declarat Cîţu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a evitat raspunscovidflorin citupersoane care nu au voie sa se vaccinezepremier
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes