Guvern Recomandate

Cîţu: În 2020, jumătate din deficitul bugetar reprezintă costul crizei economice. ”Realitatea pe care parlamentarii PSD vor să o ascundă românilor”

Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, a afirmat că, în acest an, jumătate din deficitul bugetar reprezintă costul crizei economice, cauzat de creşterea cheltuielilor bugetare neprevăzute şi reducerea semnificativă a veniturilor bugetare faţă de estimarea iniţială. El a precizat că aceasta e realitatea pe care parlamentarii PSD vor să o ascundă românilor.

”În 2020 jumătate din deficitul bugetar reprezintă costul crizei economice. Să fie mai clar pentru toată lumea, ju mă ta te. Iar acest cost are două componente, o creştere a cheltuielilor bugetare neprevăzute (cheltuieli cu sănătatea, asistenţa socială, etc) şi o reducere seminificativă a veniturilor bugetare faţă de estimarea iniţială. Aceasta este realitatea pe care socialiştii din Parlamentul României, împreună cu lacheii din jurul lor, vor să o ascundă românilor. Şi plătesc bani grei pentru asta”, a scris Florin Cîţu marţi pe Facebook.

Vor să distrugă România

Ministrul de Finanţe precizează că social-democraţii vor să distrugă România şi votează pe bandă rulantă legi care nu au surse de finanţare specificate:

”Nu se opresc aici şi nici nu se mai ascund. Vor să distrugă România şi nu-i mai interesează nimic. Votează pe bandă rulantă legi fară surse de finanţare doar pentru că pot. Nu o să fiu niciodată de acord să arunc ţara în aer pentru că o grupare infracţională vrea să câştige câteva voturi. Niciodată! Voi administra în continuare cu prudenţă şi responsabiliate finanţele României pentru a reduce cât mai mult din impactul negativ al crizei economice asupra României”, a completat Cîţu.

El a reamintit că Guvernul de stânga a negociat în anul 2004 cu sindicatele din educaţie o creştere de o cifră, însă acum cer 50%, cu toate că sunt conştienţi de faptul că o astfel de cerere ar aduce România în criză economică.

”P.S. No Comment ‘Vreau să vă reamintesc că, în 2004, Guvernul de stânga negocia la sânge cu sindicatele din educaţie o creştere de o cifră. Acum, solicită 50%, deşi ştiu bine că această solicitare ar aduce criza economică mondială în România. Stânga are un plan foarte clar de câştigare a alegerilor, dar nu are niciun plan de guvernare a României’, Călin Popescu Tăriceanu, toamna 2008”, a conchis Cîţu.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici 25 – 31 ianuarie 2021. Câștig din plin pentru o zodie aleasă

Mihnea Tudor

Avalanşă în Munţii Bucegi, două persoane fiind surprinse. Intervenția dificilă a Salvamontului

Mihnea Tudor

Cum mâncăm în 2021? Răspunsul nutriționistului Radu Ababi pentru cei care vor să mănânce ca să-și îmbunătățească sănătatea, fără diete excesive

Mihnea Tudor

Peste 740.000 de persoane s-au programat la vaccinare

Saghin Cristian

E-HEALTH pe baza Inteligenței Artificiale

Furdu Constantin

Două persoane din Bucureşti, diagnosticate cu tulpina bitanică SARS-CoV-2. Măsurile de relaxare ar putea fi amânate

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »