Cîțu l-a propus la Finanțe pe Dan Vîlceanu, șeful PNL Gorj

Iohannis a semnat decretul: Dan Vîlceanu este noul ministrul de Finanțe!
Iohannis a semnat decretul: Dan Vîlceanu este noul ministrul de Finanțe!

Premierul Florin Cîțu a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă la Palatul Victoria, că propunerea sa pentru ministerul Finanțelor este Dan Vîlceanu. Deputatul PNL este unul dintre prietenii apropiați ai premierului Cîțu, și liderul organizației PNL Gorj.

Întrebat într-o conferință de presă la Palatul Victoria pe cine propune pentru ministerul Finanțelor, în condițiile în care interimatul de 45 de zile la minister se termină, premierul Florin Cîțu a declarat că îl susține pe Dan Vîlceanu.

Acesta a precizat că a văzut că în spațiul public au apărut și alte nume propuse din tabăra Orban. Președinte al filialei PNL Gorj, Dan Vîlceanu este considerat a fi mâna dreaptă a premierului, acesta fiind și șeful campaniei interne a lui Cîțu pentru președinția partidului.

Dan Vîlceanu este de profesie economist, cu un doctorat făcut în cadrul Universității de Vest din Timișoara, obținut în 2016.

Acesta a fost ales președinte al organizației PNL Gorj în urmă cu câteva săptămâni, alegeri la care a participat și premierul Florin Cîțu.

„Dan este prietenul şi colegul meu, de când am intrat în Parlament, în 2016″, declara Florin Cîţu.

Premierul Florin Cîțu l-a demis pe 8 iulie pe Alexandru Nazare din funcția de ministru de Finanțe și asigură interimatul până la numirea unui înlocuitor.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Dan Vilceanuflorin citupremierul florin citupropunere Finantesef PNL Gorj
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes