Cîţu, la prezentarea Planului de Redresare şi Rezilienţă: Vremea câinilor cu covrigi în coadă şi a râurilor de lapte şi miere care curg din robinetele pesediştilor a luat sfârşit

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, afirmă că sunt pregătite conturile şi banii europeni pot veni. Cîţu susţine că documentul prezentat este o garanţie că PNL vrea ca drumul României să fie alături de UE şi NATO, spre deosebire de PSD. ”Este momentul ca românii să spună stop promisiunilor mincinoase”, a afirmat Cîţu, adăugând că ”vremea câinilor cu covrigi în coadă şi a râurilor de lapte şi miere care curg din robinetele pesediştilor a luat sfârşit”.

Florin Cîţu a afirmat, joi seară, la prezentarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă că ”Guvernul liberal face din nou diferenţa” şi a prezentat din timp, într-un mod transparent, planurile pentru viitorul României.

”Conturile sunt pregătite, să vină banii”, şi-a început Cîţu discursul.

”PNL este singurul partid care prin acest program face o declaraţie publică fermă că drumul României este doar alături de UE şi de aliaţii noştri nord-atlantici”, a afirmat Cîţu.

Acesta susţine că ”este momentul ca românii să spună stop promisiunilor mincinoase”.

”În acelaşi timp a sosit momentul ca toată clasa politică să înţeleagă că românii nu mai pot fi cumpăraţi cu promisiuni mincinoase: vremea câinilor cu covrigi în coadă şi a râurilor de lapte şi miere care curg din robinetele pesediştilor a luat sfârşit”, a mai afirmat Cîţu.

Ministrul Finanţelor Publice susţine că Programul de guvernare al PSD ”nu duce România spre Uniunea europeană”.

De asemenea, Cîţu a afirmat că PNL nu lasă pe nimeni în urmă.

”E momentul ca românii să compare foarte serios ofertele politice”, a mai declarat Cîţu.

”Sunt convins că PNL va guverna şi după alegeri, iar în parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis vom face România liberală”, a încheiat Cîţu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

caini cu covrigi in coada florin citu fonduri europene fonduri europene planul de redresare
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes