Guvern

Cîţu: Provocare pentru Ciolacu şi gaşca lui. Găsiţi o alta ţară…

Ministrul de Finanţe Florin Cîţu a afirmat că socialiştii sunt disperaţi pentru că Guvernul PNL le-a arătat că pot fi făcute investiţii record, într-o perioadă de criză economică, şi va mări pensiile cât nu le-a majorat vreodată PSD. Liberalul a lansat şi o provocare pentru Marcel Ciolacu şi social-democraţi, aceea de a găsi „o alta ţară care creşte pensiile şi investiţiile şi mai ales arătaţi când a crescut PSD pensiile cu o suma mai mare”.

”Socialiştii sunt disperaţi. Ţipă, ameninţă, se vaită. De ce? Pentru că am arătat că deşi suntem în perioada de criza economică am reuşit să facem investiţii record şi să mărim pensiile mai mult decât a făcut-o PSD vreodată. Oricat ar ţipa socialiştii cifrele nu le pot schimba. PNL a crescut punctul de pensie cu 177 de lei şi pensia minimă cu 94 de lei”, a scris Florin Cîţu vineri pe Facebook.

Ministrul Finanţelor are şi o provocare pe care o adresează PSD şi liderului Marcel Ciolacu.

”Provocare pentru Ciolacu şi gaşca lui. Găşiţi o alta ţară care creşte pensiile şi investiţiile şi mai ales arătaţi când a crescut PSD pensiile cu o sumă mai mare ? V-am dat şah mat”, a conchis Cîţu.

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat că rectificarea bugetară propusă de Guvernul PNL nu rezolvă problemele majore ale României şi este făcută „în bătaie de joc”. Preşedintele Camerei Deputaţilor a oferit asigurări asupra faptului că Parlamentul va corecta această rectificare bugetară când va ajunge pe traseul legislativ.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

O aeronavă Spartan a adus din Qatar sute de mii de seringi și ace necesare campaniei de vaccinare

Mihnea Tudor

Cîțu, prima declarație după vaccinare: „Vreau să avem 10.400.000 de români vaccinați până în septembrie”

Daniela Arnăutu

Cîţu se vaccinează, în direct, sâmbătă, la Spitalul Militar

Daniela Arnăutu

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, doreşte realizarea a trei proiecte majore în România

Saghin Cristian

Nazare anunță că Guvernul va stabili ținte pentru companiile de stat

Daniela Arnăutu

Stelian Ion, despre interceptări și implicarea serviciilor, în Justiție: ”Ar fi păcat…”

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »