Cîţu se vaccinează, în direct, sâmbătă, la Spitalul Militar

Cîţu se vaccinează, în direct, sâmbătă, la Spitalul Militar
Cîţu se vaccinează, în direct, sâmbătă, la Spitalul Militar

Premierul Florin Cîţu se vaccinează. sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, unde cu o zi în urmă s-a vaccinat şi preşedintele Klaus Iohannis.
„Premierul Florin Cîţu se va vaccina public împotriva COVID-19 sâmbătă, 16 ianuarie a.c., începând cu ora 12:00, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar ”Dr. Carol Davila”, în etapa a doua a campaniei de vaccinare”, au anunţat, încă de joi, reprezentanţii Guvernului.

După vaccinare, prim-ministrul Florin Cîţu este aşteptat să susţină o declaraţie de presă în curtea spitalului.

Vineri a început oficial cea de-a doua etapă a campaniei naţionale de vaccinare, în care sunt incluse persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici şi persoanele care lucrează în domenii considerate esenţiale, între care Administraţia Prezidenţială şi Guvernul, potrivit news.ro.
Înscrierea pe platforma destinată înregistrării celor care vor să se vaccineze a fost dificilă, foarte mulţi fiind cei care au reclamat ca a durat foarte mult sau că nu au reuşit deloc să se vaccineze. S-au înregistrat deja 190.000 de persoane, iar în Bucureşti şi Cluj deja nu mai sunt locuri.

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat că sunt mult mai mulţi oameni care vor să se vaccineze, faţă de numărul de doze existent.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

citu direct sambata spitalmilitar vaccineaza
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes