Cîţu: Voucherele de vacanţă rămân şi în 2021. Cât va fi punctul de amendă

Premierul Florin Cîţu a anunţat, miercuri, după şedinţa de Guvern, că voucherele de vacanţă vor fi acordate şi în 2021 pentru personalul plătit din fonduri publice. De asemenea, el a mai precizat că punctul de amendă rămâne la valoarea de 145 de lei.

Florin Cîţu a declarat că, pentru autorităţi, sectorul HoReCa este unul important, iar voucherele de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei, vor fi acordate şi anul viitor.

“Pentru noi, sectorul HoReCa este un sector important. În 2020 au existat şomajul tehnic, susţinerea la plată a 41,5% din salariu pentru angajaţii care vin din şomaj tehnic, scutirea impozitului specific, măsura este prelungită până în martie 2021. Toate acestea au ajutat sectorul HoReCa. În continuare susţinem sectorul HoReCa şi pentru 2021 rămân voucherele de vacanţă pentru personalul plătit din fonduri publice”, a transmis Ciţu.

El a precizat că un alt lucru important aprobat în şedinţa de Guvern de miercuri a fost plafonarea punctului de amendă la 145 de lei.

“Încă un lucru important, punctul de amendă rămâne la valoarea de 145 de lei, nu se modifică”, a precizat primul ministru.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

punctul de amenda 2021 vouchere de vacanta 2021
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes