Cîţu zice că România merge în direcția cea bună, iar FMI are “estimări WOW” pentru țara noastră

Cîţu zice că România merge în direcția cea bună iar FMI are “estimări WOW” pentru țara noastră
Cîţu zice că România merge în direcția cea bună iar FMI are “estimări WOW” pentru țara noastră

Premierul Florin Cîţu a afirmat, vineri seară, într-o postare pe Facebook, că Fondul Monetar Internaţional are ”estimări wow” pentru România în 2021, respectiv creştere economică de 7%, cu 3 puncte procentuale peste estimările iniţiale, şi deficit bugetar mai mic decât se credea initial. ”FMI confirmă, România are cea mai mare creştere economică”, a afirmat premierul, transmiţând felicitări românilor.

”FMI, estimări WOW pentru România în 2021! Felicitări români! FMI estimează o creştere economică în 2021 de 7% (cu 3 pp peste estimările iniţiale) şi un deficit bugetar de 6.8% (vs.7.2% estimare iniţială). FMI CONFIRMĂ, România are cea mai mare creştere economică din UE”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Florin Cîţu.

Premierul a apreciat că ”rezultatul reformelor implementate începe să se vadă”.

”Romania merge în direcţia bună. Am estimat că măsurile pe care le luăm în aceasta guvernare vor duce la cea mai bună perioadă pentru economia României din ultima sută de ani. Aşa o să fie. Cea mai bună perioadă pentru romani abia începe. Mă voi asigura că urmează cel puţin 8 ani de guvernare pe principii liberale. Iar de rezultatele acestei guvernări vor beneficia toţi românii”, a mai scris premierul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

crestere economica estimari wow romania florin citu fmi premierul florin citu
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes