Claudiu Târziu (AUR) remarcă faptul că moţiunea de cenzură are un text pamfletar și ”are unele hibe”

Claudiu Târziu (AUR) remarcă faptul că moţiunea de cenzură are un text pamfletar și ”are unele hibe”
Claudiu Târziu (AUR) remarcă faptul că moţiunea de cenzură are un text pamfletar și ”are unele hibe”

Senatorul AUR Claudiu Târziu a afirmat că a pus două condiţii pentru a vota moţiunea: textul să fie serios şi PSD să meargă până la capăt, constatând că lipsesc dintre parlamentarii social-democraţi, iar textul are unele hibe.

Senatorul Claudiu Târziu a declarat, la dezbaterea moţiunii de cenzură, că această a fost folosită pentru tranşarea alegerilor interne în PNL.

“Domnul premier Cîţu provoacă în plen tranşarea alegerilor interne din PNL la votul pentru moţiune. Ne bucurăm foarte mult şi sperăm ca ai domniei sale colegi să răspundă acestei provocări şi să voteze căderea Guvernului”, a declarat Târziu.

El a menţionat că a pus două condiţii pentru a vota moţiunea, iar acestea nu par a fi îndeplinite.

“PNL sfidează PSD şi aici şi în alte părţi. E firesc să o facă pentru că PSD a sprijnint Guvernul PNL anul trecut şi anul acesta, la votul cu PNRR şi e cât pe ce să îl sprijine şi astăzi. Am pus două condiţii pentru a vota moţiunea: textul să fie serios, și nu e, şi PSD să meargă până la capăt. Lipsesc dintre parlamentarii PSD, iar textul are unele hibe”, a afirmat senatorul AUR.

El a precizat că AUR nu a semnat moţiunea dar o va vota.

“Nu am semnat moţiunea, dar dacă vrem să scăpăm de guvern, trebuie să o votăm. (…) Votăm pentru căderea Guvernului care sperăm să îşi cânte astăzi cântecul de lebădă”, a încheiat Târziu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

claudiu tarziu motiune de cenzura motiune pamflet senator claudiu tarziu
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes