Clipe de groază pentru Mihai Mitoșeru! Acesta a povestit, la „Teo Show”, prin ce experiență de coșmar a trecut!

Clipe de groază pentru Mihai Mitoșeru! Acesta a povestit, la „Teo Show”, prin ce experiență de coșmar a trecut
Clipe de groază pentru Mihai Mitoșeru! Acesta a povestit, la „Teo Show”, prin ce experiență de coșmar a trecut

Relația dintre Mihai Mitoșeru și mama sa, celebra actrița Camelia Mitoșeru, este una extraordinară, cei doi susțînându-se necondiționat. Mama și fiul au venit în platoul ”Teo Show” și au povestit cu mari emoții clipele de coșmar prin care au trecut cu câteva săptămâni înainte.

Camelia Mitoșeru a ajuns la începutul lunii noiembrie de urgență la Spitalul Floreasca, fiind suspectă de accident vascular cerebral. Tristul eveniment a avut loc chiar de ziua onomastica a fiului sau, Mihai Mitoșeru.

Din fericire, legătura dintre cei doi a fost cea care a salvat-o pe îndrăgită actrița. Prezentatorul a fost îngrijorat când această nu a răspuns la telefon și s-a dus într-un suflet acasă la mama sa, să afle ce s-a întâmplat.

“Am fost mai puternic de data asta și, în momentul în care m-am urcat în mașină, am rugat niște prieteni să mă ducă la mama, am sunat și la salvare (…) să ajungă în același timp cu mine (…) Am spus ”OK, sparg ușa!”. (…) Am intrat, mama nu putea să vorbească și tremura. Nu am știut ce are, bineînțeles, salvarea a venit la 2 minute, foarte repede și împreună cu cei de la salvare ne-am gândit să nu fie atac cerebral!”, i-a povestit lui Teo Trandafir, cu emoție în glas, Mihai Mitoseru.

Camelia Mitoșeru a recunoscut, în cadrul emisiunii “Teo Show”, că nu își luase medicamentele așa cum i le-a prescris medicul curant, iar acest lucru ar fi putut avea consecințe devastatoare. S-a speriat foarte rău, pentru că nu putea nici să mai vorbească, nici să se miște.

“M-am dus în bucătărie să îmi fac un ceai, l-am făcut, l-am pus în cană, până aici știu tot. După aceea nu mai știu. M-am trezit fleașcă, aveam niște ciorapi groși în picioare, erau fleașcă de la ceaiul fierbinte. Cana, era din aia termică, s-a făcut praf! Mă sprijineam într-o mâna și mi-am dat seama că aveam cioburi și în palmă, dar nu m-am tăiat. Telefonul suna în disperare, am realizat că sunt jos, nu am putut să mă ridic și m-am târât până în hol, unde era telefonul. Mi-am adus aminte că am cheia în ușa. Ce fac? M-am târâit (…) și am descuiat ușa”, a relatat Camelia Mitoșeru momentele de groază prin care a trecut până să o găsească fiul sau, Mihai Mitoșeru.

Din fericire, îndrăgita actrița și-a revenit, iar telespectatorii emisiunii ”Teo Show” au descoperit că și-a păstrat atât vivacitatea, cât mai simțul umorului. Camelia Mitoșeru a avut și un mesaj pentru publicul Kanal D: să urmeze întotdeauna sfatul medicului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

camelia mitoserumihai mitoseruteo sow
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes