Clotilde Armand a reziliat abonamentele telefonice uriașe ale unor subordonați și le-a trecut la low-cost

Clotilde Armand a reziliat abonamentele telefonice de 75 de euro, ale subordonaților, făcându-le unele de 5 euro
Clotilde Armand a reziliat abonamentele telefonice de 75 de euro, ale subordonaților, făcându-le unele de 5 euro

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a reziliat abonamentele telefonice ale unor subordonați, pentru a face economie. Edilul nu i-a lăsat pe angajați fără telefoane, ci le-a făcut niște abonamente decente, de 5  euro pe lună.

Clotilde Armand, a anunțat pe Facebook că salariații de la Administrația Unităților de Învățământ aveau, fiecare, abonamente de 75 de euro lunar. Ca să facă economie, edilul a decis să rezilieze contractele cu compania de telefonie mobilă. Apoi, a făcut contracte noi cu o valoare mult mai mică.

„Înțeleg că doamnele și domnii de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1 aveau niște abonamente de telefon de vreo 75 € lunar. Vreo 25 de bucăți. Le-am reziliat contractul. Sunt de părere că se descurcă și cu un abonament de 5 € lunar. În luna decembrie a anului trecut am adus Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Sector 1 în Aparatul de specialitate al Primăriei tocmai pentru a gestiona corect felul în care sunt cheltuite resursele.Reducem hemoragia banilor publici de peste tot”, a anunțat, pe Facebook, primarul Clotilde Armand.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

abonamente low costabonamente reziliate armandabonamente talefonie primarie 1abonamente telefonice reziliateclotilde armandclotilde armand abonamente reziliate
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes