Administrație locală

Clotilde Armand și voluntarii au strâns gunoiul din Sectorul 1: Eu nu voi accepta să fim luați de proști

”Am strâns împreună cu actorii, voluntarii și cetățenii revoltați de situația pe care o vedem și o trăim”, scrie primarul Sctorului 1, Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook, marți seara, după ce o echipă de voluntari a salubrizat piața Amzei.

”În Sectorul 1 este plin de gunoi lăsat ostentativ pe străzi și trotuare de prestatorul de servicii de salubrizare pentru că acesta are impresia că noi vom ceda și vom plăti niște facturi emise nelegal. O spun foarte ferm: nu vom ceda în fața nimănui. Pe mine nu mă interesează cum au procedat înainte această companie cu foștii edili, pe mine mă interesează să își respecte contractul și legea. Din informațiile mele s-au trimis facturi către primărie la suprapreț. Acest serviciu de salubrizare ne costă un sfert din bugetul local anual. Este o sumă fantastică pe care comunitatea o plătește să fie curat în sector. Și vedeți cât de curat este… Am ajuns să le facem noi treaba astăzi în piața Amzei. Pe banii noștri.

Eu nu voi plăti din bugetul local ceva care deja a fost plătit, eu nu voi accepta să fim luați de proști de această companie care emite facturi nelegale Primăriei. Este inadmisibil să trateze cu atâta tupeu comunitatea locală. Repet: nu vom face nici un pas în spate în lupta noastră cu cei care încearcă să fenteze legea. Iar pentru asta voi depune la Parchet o nouă plângere.

Mulțumesc Marius Manole pentru civismul tău, mulțumesc locuitorilor care au fost astăzi prezenți lângă noi.

PS: În imagini este doar o mică moarte din ce am strâns”, a scris Armand pe rețeaua de socializare.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

La Iași, bătaie mare pe pagina de Facebook a Consiliului Județean: Costel Alexe îl acuză pe Maricel Popa că a … furat-o

Daniela Arnăutu

Dominic Fritz, confirmat cu noul coronavirus: Nici nu pot să-mi imaginez cum şi de unde l-am luat

Mihnea Tudor

Decizie istorică a primarului general Nicuşor Dan: Consider că este inacceptabil să te foloseşti de o instituţie publică pentru imaginea ta

Saghin Cristian

Costel Alexe a fost pus oficial sub urmărire penală

Mihnea Tudor

Nicușor Dan s-a pus în calea buldozerului pentru a salva o casă de pe strada Dionisie Lupu

Daniela Arnăutu

”DIE HARD” la Primăria Generală: Nicuşor Dan anunță că din ”caracatiţa aia” au plecat DOAR trei sau patru oameni, din 50

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »