CNA închide încă o televiziune

Conspiraţii, emisiuni cu tarot, reclame la slujbe cu vindecări miraculoase sau reclame nemarcate la medicamente au fost doar câteva aspectele care au convins forul să voteze contra prelungirii licenţei audiovizuale a televiziunii 6 TV deţinute de Olga Croitoru (cea care a preluat staţia de la Seghei Mizil, acum câţiva ani).

Ceea ce va face ca fosta televiziune a lui Serghei Mizil să se închidă peste câteva zile. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis să nu mai prelungească licenţa postului local de televiziune.

Rar se întâmplă ca o licenţă de televiziune să nu fie prelungită. În cazul acesta, a contat conţinutul postului TV de până acum, dar şi faptul că actualul proprietar – Olga Croitoru, i-a minţit pe membrii CNA în legătură cu conţinutul televiziunii, scrie Pagina de Media.

Televiziunea trebuie să îşi înceteze emisia pe 19 mai, când va expira licenţa actuală (obţinută în anul 2011), notează sursa citată.

Decizia s-a luat cu unanimitate de voturi, după mai bine de o oră de discuţii, din partea tuturor membrilor prezenţi în şediţa de astăzi, 14 mai.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

6tvi nchisacna
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes