CNAIR: Circulația pe sectoarele de munte de pe Transfăgărășan și Transalpina se închide

Transfăgărășan, România
Transfăgărășan, România

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că circulația se va închide pe sectoarele de munte de pe Transfăgărșan și Transalpina, începând de merți, 20 octmbrie 2020.

”Conform Normativului AND 615-2020 privind circulaţia rutieră pe drumurile montane DN7C (Transfăgărăşan) şi DN67C (Transalpina), începând de marţi, 20.10.2020, circulaţia rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare ale drumurilor menţionate anterior, după cum urmează: DN 7C, între km 104+000 (Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada), DN 67C, între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat)”, se menţionează într-un comunicat al CNAIR.

Reprezentanții CNAIR susțin că sectoarele de drum se vor închide pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice extreme, imprevizibile. Aceastea pot apărea oricând în această zonă, iar sectoarele de drum vor rămâne momentan închise circulației.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cand se inchide transalpina cind se inchide transfagarasanul transalpina transfagarasan transfagarasan inchidere
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes