Cod galben de vânt puternic, de luni seară, în nord-estul Munteniei, sud-vestul Moldovei, în zona Carpaţilor de Curbură şi pe litoral

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic, cu rafale de 55-65 de kilometri pe oră, valabilă de luni seară, în nord-estul Munteniei, sud-vestul Moldovei, în zona Carpaţilor de Curbură şi pe litoral.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă de luni, de la ora 21.00, până marţi, la ora 10.00, în judeţele Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomiţa şi parţial în Tulcea şi Constanţa.

”În intervalul menţionat, în nord-estul Munteniei, sud-vestul Moldovei, în zona Carpaţilor de Curbură şi pe litoral vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 55…65 km/h”, a arătat ANM.

Intensificări ale vântului vor fi, pe parcursul zilei de luni, local şi temporar, în vestul şi sud-estul teritoriului şi izolat în rest, cu viteze în general de 40…50 km/h. Marţi, vântul va continua să prezinte intensificări în sud-estul ţării.

În zona municicpiului Bucureşti, până marţi dimineaţă, cerul va deveni variabil. Vântul va sufla moderat, temporar cu uşoare intensificări, ce vor atinge viteze în general de 0…45 km/h. Temperatura minimă va fi de 14…16 grade.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

prognoza meteo lunivremea azi
redactia

Alte stiri de interes