Cod GALBEN: Ninsori și viscol pentru câteva județe plus București

Atenționarea Cod Galben emisă de meteorologi este valabilă de duminică dimineață, de la ora 6.00 și până luni la ora 10.

La munte va ninge și vântul va sufla cu până la 90 de kilometri pe oră, iar în jumătatea de sud a țării, va ploua și se va încălzi,a spus la Europa FM, Robert Manta, meteorolog de serviciu la Administrația Națională de Meteorologie.

Vremea de Revelion

Meteorologii spun că vremea se va menține caldă săptămâna viitoare, inclusiv de Revelion, când în multe zone ale țării temperaturile maxime vor fi de 10 grade Celsius.

”Este vorba, mai ales, despre zona de munte din sud, Carpații Meridionali și de Curbură, iar la altitudine vorbim de stratul de zăpadă consistent și de viscolul puternic îndeosebi la peste 1.700 de metri. În București revenim la temperaturi oarecum normale pentru această perioadă.

Va ploua destul de mult, dar printre picăturile de ploaie s-ar putea să apară și câțiva fulgi de nea în această noapte și mâine dimineață, dar ceva foarte efemer. Din noaptea următoare temperatura crește, urmată de aer cald în zona de sud a țării. Săptămâna care urmează va fi foarte caldă și în București cu temperaturi de peste 10 grade”, a declarat meteorologul Robert Manta, la Europa FM.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cod galben bucurestimeteo anmninsori si viscolvremeavremea de revelion
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes