Codrin Ștefănescu, nostalgic după epoca Dragnea: Noi psd-iștii îl merităm pe Ciolacu și echipa sa securistoidă

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a atacat sâmbătă, din nou, guvernarea PNL, despre care spune că este atât de slabă încât social-democraţii ar fi avut la alegeri un scor de peste 60%, dar nu a iertat nici echipa de conducere social democrată.

“Dacă Dragnea era azi presedintele PSD, partidul ar fi avut un scor astronomic! La cât și-au bătut ăștia joc de noi, cu o comunicare bună și luări de poziții ferme, în mod cert depășeam 60%! Dar nu a fost să fie!

Am fost trădați și din interior și din afara partidului! Profesorii, medicii, pensionarii, micii intreprinzători au spus că e mai bun Klaus și PNL-ul! Scorul a fost șocant și sistemul a avut curajul atunci să-l condamne pe Dragnea!

Deși am făcut tot ce se putea face pentru oameni, pentru interesul românesc. Prin urmare, noi psd-iștii îl merităm pe Ciolacu și echipa sa securistoidā, iar voi îl meritați pe Ludovic și echipa sa sinistră! Punct”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

atac codrin stefanescu codrin stefanescu codrin stefanescu nostalgic epoca dragnea
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes