Codrin Ștefănescu nu-i dă nicio șansă Gabrielei Firea la un nou mandat

Codrin Ștefănescu și Gabriela Firea
Codrin Ștefănescu și Gabriela Firea

Fostul lider social democrat Codrin Ștefănescu susține că situația actuală a candidaților stângii pentru Primăria Capitalei nu este una prea bună, având în vedere eorilor pe care le comite actuala conducere PSD. El s-a referit la plecarea lui Negoiță și anunțurile făcute de alte nume grele social-democrate.

Practic, Codrin Ștefănescu susține, într-o postare pe o rețeqa de socialiozare, că Marcel Ciolacu este vinovat pentru șansele minime pe care Gabriela Firea le are la Primăria Capitalei. Fostul secretar general al PSD scrie pe pagina sa de Facebook că refuzul lui Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, de a mai candida pentru primăria sectorului este tot din vina lui Ciolacu.

”Victor Ponta a anunțat că va avea candidat propriu la funcția de primar general al Bucureștiului. Plus în celelalte sectoare ale capitalei. Onțanu a anunțat deja candidații săi la sectoare și capitalā.

Negoițā renunțā sā mai candideze din partea PSD. Toate acestea se întâmplā pentru cā nimeni nu a negociat cu ei. Nu s-a vrut! Și o parte din voturile PSD se vor îndrepta cātre aceștia.

O parte însemnatā chiar. Iar șansele Gabrielei Firea și a primarilor PSD în funcție vor fi dramatic diminuate. În timpul ce Ciolacu tace asurzitor și aplaudā situația! În care el ne-a adus!”, a precizat Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

canditati primaria generalacodrin stefanescustefanescu ciolacu
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes