Economie

Compania NN anunţă că intră oficial de luna aceasta pe piaţa asigurărilor de locuinţe

NN România, jucător pe piaţa asigurărilor de viaţă şi pensii private, a anunţat vineri că îşi consolidează portofoliul de produse şi intră astfel şi pe segmentul asigurărilor de locuinţă începând de luna aceasta.

”Începând cu luna octombrie, NN România, lider pe piaţa asigurărilor de viaţă şi pensii private, îşi consolidează portofoliul de produse, întrând şi pe segmentul asigurărilor de locuinţă. Într-o perioadă în care petrecem mai mult timp acasă şi avem o legătură mai strânsă ca niciodată cu casa noastră, NN vrea să le ofere clienţilor încă o alternativă prin care să protejeze tot ceea ce contează pentru ei în situaţii pe care nu le pot preveni”, a anunţat compania.

Costul asigurării facultative de locuinţă NN depinde de valoarea locuinţei şi de nivelul de protecţie, precum şi de acoperirile opţionale pe care clienţii le pot alege în funcţie de nevoile lor.

Printr-un proces de vânzare adaptat contextului actual, asistat de instrumente digitale, în care toate documentele sunt accesibile online, consultanţii financiari NN din ţară oferă din această lună clienţilor asigurarea facultativă şi obligatorie de locuinţă.

”Cei peste 2,2 de milioane de clienţi care au ales asigurări şi pensii de la NN, adică un sfert din populaţia activă a României, ştiu că se pot baza pe noi în momentele în care au cea mai mare nevoie de siguranţă financiară. În cei 23 de ani de când suntem prezenţi aici am contribuit la stabilitatea financiară a clienţilor noştri de asigurări de viaţă şi sănătate cu sume care depăşesc 1,6 de miliarde de lei”, a spus Gerke Witteveen, CEO interimar al NN în România, citat de news.ro.

Asigurările NN

Asigurarea facultativă de locuinţă NN este o soluţie flexibilă care le oferă clienţilor sprijinul financiar de care au nevoie în situaţii care le afectează locuinţa şi pe care nu le pot preveni, venind în completarea poliţei obligatorii PAD, care oferă acoperire de bază în caz de inundaţii, cutremure sau alunecări de teren.

Cu noua asigurare facultativă de locuinţă de la NN, clienţii îşi pot asigura apartamentul sau casa şi instalaţiile care asigură funcţionarea generală a construcţiei, de la centrală şi panouri solare până la instalaţiile de alimentare cu apă sau gaz, în caz de cutremure, inundaţii, alunecări de teren, incendii, explozii, trăsnete, furtuni şi alte capricii ale naturii, dar şi în caz de surprize neplăcute precum furt sau vandalism.

”Sunt acoperite şi anexele locuinţei, precum garajul, boxa sau camera de serviciu, magazia, şopronul şi chiar piscina, pentru maximum 30% din suma asigurată, şi inclusiv părţile care se împart cu vecinii, cum ar fi liftul, scările sau acoperişul blocului. Clienţii pot alege, opţional, să asigure şi bunurile din locuinţă pentru o sumă pe care ei o stabilesc şi pot adăuga şi o componentă pentru răspundere civilă. Cei care nu sunt dispuşi să rişte niciun accident când vine vorba de casa lor au şi opţiunea de protecţie în caz de eventuale avarii accidentale ale sistemelor de gaze, încălzire şi climatizare şi de asigurare a aparatelor electrice şi electrocasnice ca urmare a unor fenomene electrice” precizează asiguratorul.

Clienţii pot beneficia de acoperire inclusiv pentru cheltuieli conexe precum cele de curăţenie, transport, expertiză sau intervenţie de urgenţă, iar pentru cazurile în care daunele nu permit reintrarea în casă, clienţii beneficiază de până la 5 zile de cazare la hotel, până găsesc o chirie care va fi acoperită de asigurare timp de până la 3 luni.

Alte știri de interes

Agenţia de rating Moody’s a menţinut ratingul de ţară al României. Ministrul Finanţelor, anunţ important despre încasări la buget

Saghin Cristian

Năsui: S-au dus peste 3 miliarde de lei în plină pandemie pe pensiile speciale, în timp ce noi aşteptăm verdictul CCR

Mihnea Tudor

Vehiculele şi containerele vor fi scanate și din mers de Poliția Transporturi – FOTO

Mihnea Tudor

Ancheta pentru execuţia bugetară în perioada 2017-2019. Cîțu: Ciolacu şi gaşca lui trebuie să plătească pentru subminarea economiei naţionale

Saghin Cristian

Înscrieri la minut: Ministrul Economiei anunță numărul de IMM-uri care au aplicat pentru accesarea granturilor pentru capitalul de lucru

Mihnea Tudor

Florin Cîțu, propunere CURAJOASĂ pentru Marcel Ciolacu. Se poate ajunge în penal: ”Crimă cu premeditare!”

Saghin Cristian

Vacanțe în pandemie – Românii au salvat litoralul bulgăresc în acest sezon

Saghin Cristian

INS: Producţia industrială a scăzut în primele opt luni, ca serie brută, cu 13,7%, faţă de perioadă similară din 2019

Saghin Cristian

Tranzacţii record la bursă, după ce România a devenit Piaţă Emergentă

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »