Magazin

Conchata Ferrell – Berta din serialul Doi bărbați și jumătate – a murit

Conchata Ferrell - Berta din serialul Doi bărbați și jumătate - a murit
Conchata Ferrell - Berta din serialul Doi bărbați și jumătate - a murit

Actrița din serialul Doi bărbați și jumătate Conchata Ferrell a murit la vârsta de 77 de ani „ca urmare a complicațiilor în urma unui stop cardiac”, potrivit Deadline.

Ferrell a fost iubită pentru că a jucat-o pe Berta, menajera lui Charlie Sheen, în serialul de succes al CBS.

Potrivit site-ului de bârfe din industrie, Ferrell „a murit liniștită înconjurată de familie, la spitalul Sherman Oaks” din Sherman Oaks, CA.

Problemele de sănătate ale lui Conchata au început în luna mai, când a intrat în spital pentru simptome rezultate dintr-o infecție pe care a avut-o în decembrie anul trecut și în ianuarie.

După câteva zile în spital, de trei ori nominalizata la premiul Emmy a intrat într-un stop cardiac de 10 minute fără avertisment, după care a stat în terapie intensivă încă patru săptămâni. Apoi, în iulie, actrița veterană a fost transferată de la spital, la o unitate de îngrijire pe termen lung.

Totul a plecat de la o infecție renală

Șirul de boli al lui Conchata a fost legat de o spitalizare anterioară, în iarna trecută.

În decembrie, s-a îmbolnăvit de o infecție renală care îi pune viața în pericol. Conchata se simțea „slabă și fragilă” – ceea ce s-a dovedit a fi o infecție renală care s-a răspândit pe tot corpul și „a început să-i contamineze sângele”, potrivit TMZ.

A fost internată în Charleston, Virginia de Vest, cu un sejur prelungit în terapie intensivă. Actrița a petrecut toată luna decembrie și o parte din ianuarie în terapie intensivă, în timp ce medicii încercau să o trateze.

Încă nu există informații despre modul în care a contractat infecția, dar familia ei a fost acolo lângă ea, cu multe rude, chiar călătorind între state pentru a o vedea de mai multe ori.

Conchata este cel mai bine cunoscută pentru rolul Berta, menajera din serialul CBS, Two And A Half Men. A jucat în show între 2003 și 2015 și a primit două nominalizări la Emmy pentru actriță de susținere remarcabilă într-un serial de comedie în 2005 și 2007. Din păcate, a pierdut ambele nominalizări în fața lui Doris Roberts (Everybody Loves Raymond) și a lui Jaime Pressly (My Name is Earl).

Sezonul 1 a prins-o într-un rol recurent, înainte de a fi distribuită ca personaj principal pentru sezoanele 2 și 12. Conchata a jucat ultima dată în The Ranch în cinci episoade ca Shirley în 2017.

Alte știri de interes

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 2 – 8 noiembrie 2020. Vin schimbări sau este nevoie de schimbări pentru unele zodii

Gloria Pascu

Sean Connery a murit. Cel mai iubit James Bond s-a stins la 90 de ani

Mihnea Tudor

Pierre Marcolini, ciocolatier belgian, cel mai bun cofetar din lume

Saghin Cristian

Lacul Nuntaşi din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării are din nou apă

Gloria Pascu

1,3 miliarde de dolari pentru fiecare pământean. O nouă descoperire NASA

Mihnea Tudor

Florin Piersic Jr. se alătură vocilor Pro TV

Mihnea Tudor

Reporter MUȘCAT de nas, în timpul unui LIVE. VIDEO

Saghin Cristian

Dirijorul Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, internat în stare gravă la Urgențe

Gloria Pascu

VIDEO – Haită de lupi în libertate, în pădurile Neamțului

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »