Condamnatul Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, dat în urmărire internațională

Condamnatul Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, dat în urmărire intenațională
Condamnatul Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, dat în urmărire intenațională

Daniel Dragomir, fostul colonel SRI, condamnat definitiv, joi, de Curtea de Apel București la trei ani și zece luni de închisoare cu executare a fost dat, vineri în urmărire internațională de autoritățile române.

După imposibilitatea executării mandatului de încarcerare emis de Serviciul de Executări penale al Tribunalului București – Dragomir n-a fost gpăsit la locuința sa – poliția a primit mandatul de arestare europeană emis pe numele acestuia în baza deciziei definitive a CAB.

Astfel, serviciile polițieneți transnaționale precum Europol sau Interpol vor asiugura împreună cu ofițerii ai Serviciului de Urmăriri al Poliției Române căutarea peste hotare a fostului cadrul SRI, condamnat definitiv pentru trafic de influență, spălare de bani și folosirea de documente falsificate drept probe în fața procurorilor militari.

Curtea de Apel Bucureşti, a decis, joi, definitiv, condamnarea la trei ani şi zece luni de închisoare cu executare în penitenciar a fostului colonel SRI Daniel Dragomir, după ce a desfiinţat parțial prima decizie din dosar prin care acesta era achitat pentru toate faptele de corupţie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

colonelul dragomirCondamnatul Daniel Dragomirdaniel dragomir
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes