Conducerea Parlamentului a decis chemarea premierului Ludovic Orban miercuri în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului

Prim-ministrul Ludovic Orban a fost chemat în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, miercuri ora 13.00, conform deciziei de luni a Birourile permanente reunite ale Parlamentului.

Orban este invitat să ofere lămuriri despre organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale pe 27 septembrie, deschiderea anului şcolar din 14 septembrie şi măsurile Executivului pentru prevenirea şi limitarea răspândirii COVID-19.

Pe 27 iulie, preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a anunţat că, alături de şeful interimar al Senatului Robert Cazanciuc, i-a scris premierului Ludovic Orban pentru a veni în Parlament ca să prezinte măsurile pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului.

El a precizat că şeful Executivului trebuie să arate „ţării un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea şcolii şi organizarea alegerilor”, conform news.ro.

Prim-ministrul Ludovic Orban a afirmat, luni, că este dispus să vină în Parlament şi să prezinte toate datele care îi sunt solicitate.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

incepere an scolarorban chemat la parlamentorban masuri pandemieorban parlamentplenul reunit
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes