Consilierul ”pe păcănele” al lui Orban și-a dat demisia din Guvern

Unul dintre consilierii guvernamentali și-a anunțat astăzi demisia din funcție printr-un mesaj postat pe Facebook.

Astăzi mi-am încetat activitatea de consilier la Guvernul României. Mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat și pentru efortul depus ! Sper că am reușit sa pun și eu umărul la trecerea peste această criză în condiții decente!”, a scris Sorin Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

Consilierul, atacat de Ciolacu

Când Ludovic Orban a anunțat deschiderea jocurilor de noroc, Marcel Ciolacu l-a acuzat că a luat decizia pentru că este influențat de unul dintre consilierii principali.

”A anunțat că se redeschid păcănelele. Vă spun eu realitatea: unul din consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele”, a spus Ciolacu la Antena 3.

Cine este Sorin Constantinescu

Ciolacu nu a greșit și s-a referit la Sorin Constantinescu. Fostul consilier are o carieră de aproape trei decenii în sectorul jocurilor de noroc, în funcții de antreprenor, manager, lider de asociație, cu specializări în combaterea spălării banilor, a fraudelor de acest tip și în studierea și prevenirea dependenței de jocuri de noroc. El a activat foarte intens de-a lungul acestor trei decenii, nu numai ca om de afaceri, ci mai ales ca expert în domeniu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

consilier guvernamental demisie consilier pe pacanele
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes