Social

Consilierul personal al lui Dumitru Buzatu a murit de coronavirus

Doliu la Consiliul Județean Vaslui, după ce consilierul personal al şefului CJ, Dumitru Buzatu, a murit din cauza noului coronavirus (COVID-19). Cezar Aftimescu a murit la puțin timp după ce a fost transferat la o clinică din Iaşi.

Bărbatul suferea de afecţiuni grave cardiace și pulmonare.

Consiliul Județean Vaslui se va ocupa de înmormântare, deoarece soția defunctului se află în izolare la domiciliu. Deocamdată, femeia nu are simptomatologie specifică virusului COVID-19.

„Am primit astăzi cu durere vestea că unul dintre cei mai experimentaţi colegi de la Consiliul Judetean Vaslui nu mai este printre noi. Un bun profesionist şi, în egală măsură, un om blând şi cumpătat, a continuat să muncească asiduu în cadrul tuturor proiectelor în care era implicat, chiar dacă imaginea sa a fost, nu de puţine ori, terfelită de oameni sau grupuri de interese care doreau să lovească, indirect, în conducerea instituţiei noastre. Multă putere familiei şi celor apropiaţi pentru a putea trece usor peste pierderea suferită. Înţelepciunea celui de-al doisprezecelea ceas acelora dintre noi care, chiar şi acum, nu contenesc în a împroşca ură şi venin. Rămas bun, domnule Aftimescu!”, a scris Alexandru Barbu, unul dintre colegii consilierului, pe Facebook.

CJ Vaslui a adoptat un plan de măsuri pentru a preveni răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus, iar una dintre obligaţiile angajaţilor a fost purtarea măştilor de protecţie. Cel mai mare opozant al acestei măsuri a fost chiar Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui. Buzatu a refuzat în mai multe şedinţe ale CJ să poarte mască.

Alte știri de interes

Generalul-maior Petrișor Mandu a murit la două zile după soția sa. Ambii au avut coronavirus

Mihnea Tudor

Week-end de coșmar: Zeci de şoferi şi motociclişti, amendaţi pentru deficienţe tehnice ale autovehiculelor

Saghin Cristian

Se întâmplă la Serviciul Pașapoarte: Mort, chemat la birou pentru a da lămuriri

Gloria Pascu

Individul care a împuşcat în cap o altă persoană, cu un pistol cu bile, prins de poliţişti

Saghin Cristian

Strănepotul lui Ion Creangă, preotul Ailioaiei, a murit de Covid

Mihnea Tudor

Poliția Siguranța Școlară, înființată sub semnătura lui Vela. Va combate violența și bullying-ul în școli

Gloria Pascu

Aeroportul Henri Coandă – schimbări importante privind accesul pasagerilor

Gloria Pascu

Sindicatul polițiștilor Europol: Bode minte cu nerușinare. Șoferul SPP nu are nicio vină. Ne spuneți și nouă ce fumați?

Mihnea Tudor

Valerică Râmbu padelează pe Dunăre pentru strângere de fonduri pentru un bazin de hidrokinetoterapie pentru copii cu dizabilități

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »