Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române a aprobat organizarea festivalului Cerbul de Aur 2021

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat organizarea celei de-a 20-a ediţii a festivalului internaţional Cerbul de Aur, în 2021, sub rezerva aprobării bugetului evenimentului pentru anul viitor, cu respectarea eventualelor restricţii ce vor fi în vigoare în contextul pandemiei de Covid-19.

Într-un comunicat remis News.ro este precizat că reprezentanţii Societăţii Române de Televiziune (SRTv) vor demara discuţii de intenţie şi vor avea întâlniri cu potenţialii parteneri, pentru organizarea festivalului în cele mai bune condiţii, ţinând cont de faptul că este vorba despre o ediţie aniversară.

După un an dificil, sper că apariţia vaccinului anti-Covid şi măsurile de prevenţie vor putea face posibilă organizarea Cerbului de Aur 2021. Şi mai sper că, alături de Consiliul Judeţean şi Consiliul Local, dar şi cu ceilalţi parteneri tradiţionali, să putem organiza din nou Cerbul de Aur, acest eveniment important pentru Braşov şi România. În ciuda declaraţiilor recente care au circulat în spaţiul public, sunt convinsă că vom găsi soluţii constructive pentru ca acest eveniment să poată fi produs din nou pe scena din Piaţa Sfatului, aşa cum o cere tradiţia“, a declarat Doina Gradea, preşedinte-director general al SRTv.

Televiziunea Română a reluat în 2018, după o pauză de nouă ani, festivalul Cerbul de Aur în Piaţa Sfatului din Braşov, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Ca urmare a restricţiilor generate de pandemia de coronavirus, Televiziunea Română a anulat organizarea ediţiei din anul 2020 a evenimentului. A realizat, în schimb, programul special „Cerbul de Aur #Generaţii”.

Festivalul internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 19 ediţii, cea mai recentă dintre acestea fiind organizată în anul 2019.

De-a lungul anilor, pe scenă au urcat vedete internaţionale precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow, Nicole Scherzinger, James Blunt, Amy Macdonald, Ronan Keating şi Emeli Sande.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cebul de aur 2021 cerbul de aur
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes