Politica

Consiliului Legislativ a dat aviz pozitiv pe buget! Orban: Bugetul va ajunge marți în Parlament

Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor, a afirmat că Guvernul va adopta luni seară, de la ora 19.00, formele finale ale legii bugetului de stat şi legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru acest an, după ce au fost avizate de către Consiliul Legislativ, iar marţi cele două proiecte vor fi trimise Parlamentului.

„Guvernul se va întruni într-o şedinţă, în cursul acestei seri, pentru a adopta forma finală după avizul Consiliului Legislativ. Se ştie că a venit de abia azi avizul Consiliului Legislativ. Cel mai probabil legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat vor fi trimis e în cursul zilei de mâine către parlament.

Cum va ajunge legea bugetului în Parlament, împreună cu preşedinta Senatului Anca Dragu vom decide convocarea birourilor permanente reunite pentru stabilirea calendarului de dezbatere, unde va exista un termen pentru depunerea amendamentelor, un termen pentru avizarea în comisiile avizatorare şi vom stabili când va intra în plen şi termenul de dezbatere a celor două legi”, a declarat Ludovic Orban, luni la Parlament.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Orban dezvăluie cine decide cum se vor elimina pensiile speciale

Daniela Arnăutu

Rareș Bogdan arată cu degetul către liderii coaliției: Florin Cîțu are nevoie de o susținere mai puternică

Mihnea Tudor

Rareş Bogdan, săgeți către Dan Barna: E important să nu sfidezi pe nimeni. Gesturile mici trădează caracterele

Mircea Furdu

Decontarea transportului şcolar: Orban anunță că trebuie emise normele metodologice. Urmează o înțelegere între Ministerul Dezvoltării, Transporturilor şi al Educaţiei

Mircea Furdu

Liber la înscrieri! USR-PLUS Bucureşti caută candidați pentru Consiliul de Administraţie al Termoenergetica Bucureşti S.A.

Daniela Arnăutu

Șoșoacă nu mai poate posta pe Facebook: „Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre”

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »