Constanţa: Doi scafandri, daţi dispăruţi când supravegheau lucrările de înnisipare a plajelor. Cei doi au fost aduşi inconştienţi la mal

Pompierii constănţeni intervin, vineri, pentru căutarea a doi scafandri care au fost daţi dispăruţi în timp ce supravegheau lucrările de înnisipare a plajei în zona Eforie Nord. Cei oi au fost găsiţi, fiind aduşi inconştenţi la mal.

UPDATE 2: Cei doi scafandri nu au mai putut fi salvaţi. După manevre de resuscitare care au durat zeci de minute, cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul. Victimele aveau 32 ani şi 54 de ani şi erau din Iaşi, respectiv Mangalia.

O anchetă va fi deschisă în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care şi-au pierdut viaţa cei doi scafandri.

UPDATE 1: ”Cei doi scafandri au fost aduşi la mal, se află în stop cardio-respirator”, a mai transmis ISU Constanța.

Echipajele medicale aplică măsurile specifice de resuscitare

ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că echipele de salvare intervin vineri, la o misiune la Eforie Nord pentru căutarea a doi scafandri care supravegheau lucrările de înnisipare a plajei la aproximativ 500 de metri în larg.

În zona intervin o ambarcaţiune RIB cu patru scafandri, o autospecială de stingere, un echipa SMURD B, elicopterul SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

isu constantalucrari de innisiparescafandri constantascafandri disparuti
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes