Containere cu buşteni, cu destinația Pakistan, descoperite în Portul Constanța Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea patru containere cu buşteni care urmau să fie exportate în Pakistan. În acte era trecut cherestea de molid.

Poliţiştii de frontieră au descoperit miercuri, în Portul Constanţa Sud Agigea patru containere de buşteni care urmau să fie exportate în Pakistan de o firmă din Prahova, iar în acte era trecut cherestea de molid.

Purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, Petrişor Irimia, a declarat că este vorba de o cantitate de 160 de metri cubi.

“Aţi asistat astăzi la deschiderea a patru containere cu material lemnos, o echipă comună formată din poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, precum şi poliţişti din cadrul Serviciului Transporturi Maritime, precum şi lucrători vamali din cadrul Biroului Constanţa Sud – Agigea. Aceste containere sunt pregătite pentru export de o firmă de pe raza judeţului Prahova, având ca destinaţie Pakistan. Cantitatea întreagă de material lemnos este de aproximativ 160 de metri cubi. Verificările sunt în plină desfăşurare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.

El a precizat că în acte era trecut cherestea de molid.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

busteni export ilegalcontainere cu bustenicontainere cu cheresteaportul constanta sud agigea
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes