Copilul guru care a prezis pandemia face o previziune năucitoare pentru 2021: Asistăm la nașterea lumii post COVID

Abhigya Anand, copilul guru care a prezis pandemia de coronavirus
Abhigya Anand, copilul guru care a prezis pandemia de coronavirus

Abhigya Anand, copilul care a prezis pandemia de coronavirus, a lansat alte previziuni înfiorătoare, întrucât susține că sfârșitul lunii este mai aproape decât ne-am fi imaginat. Micu guru din India spune acum că următoarele luni vor aduce dezastre.

Tânărul de 14 ani susține că vorbește cu planetele și este urmărit cu atenție de oamenii care cred cu tărie că este un profet.

”Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID.

Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, a fost mărturia lui Abhigya Anand, într-un filmuleț pe care l-a urcat pe rețelele de socializare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Abhigya Anand anand previziuni india copil india profetii copilul guru
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes