Special

Cormoranii lui Daea – Ambasada Suediei se ține de miștouri

După ce ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus la Comisia pentru pescuit a Parlamentului European (PE) că România are așa de mulți cormorani încât fac baie în piscine, Ambasada Suediei a postat pe Facebok că ei au și mai mulți cormorani.


Din nefericire, mesajul suedezilor este unul care ia în derâdere discursul halucinant al lui Daea în PE.

Am discutat cu comisarul Vella, a văzut România. Pentru a fi expresiv, persuasiv, a fi convingător, i-am spus lui Vela că cormoranii în România fac baie în piscine. Atât de mulţi. Nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atât. Pun în pericol un sector alternativ şi un sector complementar”, a spus ministrul Agriculturii Petre Daea în Comisia pentru pescuit a PE, despre cormorani, având un discurs total incoerent.

Suedia are una dintre cele mai mari populații de mari cormorani din Europa. Potrivit datelor Direcției Generale pentru Mediu a Comisiei Europene, populația de reproducere a acestor păsări (Phalacrocorax carbo sinensis) din Suedia a fost estimată la 40.598 de cuiburi ocupate în 2012, distribuită în 169 de colonii”, scrie mesajul, sub formă de replică, al Ambasadei Suediei.

 

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Renate Weber, reacție la discuțiile privind revocarea sa: Au bâiguit că aşa trebuie

Mircea Furdu

Condamnare Elena Udrea: Curtea de Apel Bucureşti decide astăzi dacă va fi plasată sub control judiciar

Mihnea Tudor

Avocatul Poporului, despre pensiile speciale: Pot s-o rezolve mâine, dacă vor. Renate Weber susţine că foşti parlamentari i-au ”înroşit telefonul”

Mircea Furdu

Hotărârile CNSU şi ordinele miniştrilor prin care au fost suspendate cursurile faţă în faţă în toate unităţile de învăţământ, anulate de Curtea de Apel

Mircea Furdu

Fiul lui Ilie Dumitrescu trimis în judecată pentru trafic de droguri, după ce a fost prins în flagrant

Mihnea Tudor

Dosarul morții lui Patrick Ekeng, verdict final. Medicul, condamnat cu suspendare

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »