Cornel Nicoară a murit în locuința sa, la o zi după ce și-a sărbătorit ziua de naștere

Cornel Nicoară a murit în locuința sa, la o zi după ziua de naștere
Cornel Nicoară a murit în locuința sa, la o zi după ziua de naștere

Cornel Nicoară a decedat. Acesta a fost găsit mort, în dimineața zilei de 21 octombrie, în propriul lui apartament.

Cornel Nicoară, fostul director al Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț, a decedat la vârsta de 83 de ani. Vârstă împlinită chiar cu 24 de ore înaintea decesului. Cu o zi în urmă, pe 20 octombrie, acesta și-a sărbătorit ultima zi de naștere.

Marele actor a fost găsit mort în dimineața zilei de joi, 21 octombrie 2021, în propria sa casă. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de către echipajul Serviciului Județean de Ambulanță al județului Neamț.

La scurt timp după ce echipajul SAJ a anunțat public decesul lui Cornel Nicoară, în apartamentul răposatului a izbucnit un incendiu. Din fericire, locuința a putut fi salvată, iar incendiul nu s-a extins în bloc întrucât pompierii au ajuns repede la fața locului. Incendiul a fost provocat de un dulap care a luat foc. Pompierii bănuiesc că mobilierul a luat foc din cauza unei candele care a fost lăsată aprinsă.

„În această dimineață, soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă, Cornel Nicoară. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Dacă ar trebui să descriem în cuvinte viața sa și cum a influențat oamenii din jurul domniei sale „epopeea” ar fi metoda potrivită.”, este o parte din trista postare care apare pe pagina de Facebook a actorului.

„Dumnezeu să îl așeze în loc luminat și vegheze și să ne îndrume în continuare de acolo sus dintre stele. Odihnească-se în pace!”

Momentan, nu se cunosc cauzele care i-au putut curma viața îndrăgitului actor, dar se crede că motivele ar fi problemele de sănătate cu care se confrunta actorul nemțean.

„Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă” au fost cuvintele prin care oamenii au descris nefericitul eveniment. Admiratorii răposatului artist i-au dedicat o poezie scrisă de Adrian Păunescu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cornal nicoaracornel nicoara a muritnicoara a muritnicoara deces
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes