Recomandate Sanatate

Coronavirus – Apelul unei supraviețuitoare din România. VIDEO

Apelul unei supraviețuitoare, acum donatoare de plasmă convalescentă
Apelul unei supraviețuitoare, acum donatoare de plasmă convalescentă

Astăzi, doi donatori, soț și soție au donat plasmă la Galați”, anunță pe pagina sa de Faceboook Florin Hozoc, CEO Besmax Pharma Distribution, firma care a adus și donat 18 aparate de colectare plasmă convalescentă, împreună cu kiturile de operare, în spitalele din România. Cu toate acestea, deși această plasmă cu anticorpi vindecă bolnavii de Covid 19, Ministerul Sănătății se arată indiferent față de dreptul la viață al românilor. Rezultatele acestui tratament sunt spectaculoase la nivel mondial, dar în România informațiile sunt minimizate de factorii responsabili cu combatere pandemiei, din motive aparent necunoscute.

E pur si muove”, scrie Florin Hozoc pe pagina sa, în deschiderea unui material în care a anunțat începerea colectării de pasmă convalescentă la Galați.

”Încă unul dintre cele 18 centre de transfuzie, care au primit echipamentele oferite gratuit de către Besmax Pharma Distribution (BPHD), a colectat azi plasmă convalescentă. Ieri (luni – n.r.) au fost lansate apeluri disperate pe rețelele de socializare pentru donarea de plasmă, ca să fie salvat un bărbat de 45 de ani internat la ATI în spitalul județean de urgență din Galați. Astăzi, doi donatori, soț și soție au donat plasmă la Galați. La rândul lor, donatorii de azi au făcut apel la toți cei vindecați să vină să doneze plasmă. Le mulțumim!”

Florin Hozoc, CEO Besmax Pharma Distribution

Plasma a fost donată la Galați de un cuplu, soț și soție, care speră să fi deschis o lungă listă de donatori care să salveze viețile celor aflați în stadiu grav al bolii cauzate de Covid 19. Procedeul este nedureros, durează circa 45 de minute. O donație de plasmă poate salva viețile a trei bolnavi.

Apelul unei supraviețuitoare, acum donatoare de plasmă convalescentă

”Pentru cei care s-au vindecat… îi felicit că au reușit să învingă acest virus, care, într-un timp atît de scurt, ne-a împrăștiat viața și ne-a schimbat toate coordonatele și îi îndemn să recurgă și dumnealor către această donație, care nu este absolut deloc dureroasă”, a declarat prima donatoare de plasmă convalescentă de la Galați.

Mai mulți donatori, mai multe șanse la viață. Ministerul Sănătății tace

”Este încă o dovadă că centrele de transfuzie sanguină din România utilizează cu mare interes și cu mare succes aceste echipamente. Este nevoie ca Ministerul Sănătății să fie mai implicat într-o campanie de comunicare publică, prin care să fie invitați toți pacienții care s-au vindecat de Covid-19 să se adreseze Centrelor de Transfuzie și, de asemenea, să fie adaptată metodologia pentru colectarea și administrarea de plasmă convalescentă, astfel încât și persoanele care s-au vindecat fără a fi fost internate în spital să poată dona plasmă convalescentă. În acest fel, se va mări semnificativ numărul de donatori”, a mai spus Hozoc, într-un mesaj video, pe care vă invităm să-l urmăriți, integral, mai jos:

VIDEO – donare plasmă convalescentă Galați

"E pur si muove" Încă unul dintre cele 18 centre de transfuzie, care au primit echipamentele oferite gratuit de către Besmax Pharma Distribution (BPHD), a colectat azi plasmă convalescentă.Ieri au fost lansate apeluri disperate pe rețelele de socializare pentru donarea de plasmă, ca să fie salvat un bărbat de 45 de ani internat la ATI în spitalul județean de urgență din Galați. Astăzi, doi donatori, soț și soție au donat plasmă la Galați. La rândul lor, donatorii de azi au făcut apel la toți cei vindecați să vină să doneze plasmă. Le mulțumim!#nefacembine #plasmasalveazavieti #covid19

تم النشر بواسطة ‏‎Florin Hozoc‎‏ في الثلاثاء، ١٢ مايو ٢٠٢٠

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

E-health » Introducerea tehnologiilor Smart în unități medicale

Furdu Constantin

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici 25 – 31 ianuarie 2021. Câștig din plin pentru o zodie aleasă

Mihnea Tudor

Alertă! Ministerul Sănătății anunță că 9 din 10 contacți ai unuia dintre pacienții infectați cu noua tulpină COVID sunt pozitivi. Pacientul lucrează la o școală din Capitală

Daniela Arnăutu

Doctorul Musta dezvăluie care este singura contraindicație a vaccinului anti-COVID

Daniela Arnăutu

Avalanşă în Munţii Bucegi, două persoane fiind surprinse. Intervenția dificilă a Salvamontului

Mihnea Tudor

Cum mâncăm în 2021? Răspunsul nutriționistului Radu Ababi pentru cei care vor să mănânce ca să-și îmbunătățească sănătatea, fără diete excesive

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »