Coronavirus: CNN a concediat trei angajaţi

Conducerea televiziinii americane CNN a concediat trei angajaţi pentru că au încălcat politica prin care aceştia trebuie să se vaccineze contra Covid-19, scrie The Independent.

Jeff Zucker, şeful CNN, le-a reamintit angajaţilor că vaccinarea este obligatorie, dacă se întorc la birou sau merg pe teren unde intră în contact cu alţi angajaţi. 

Vreau să fiu clar – avem toleranţă zero în privinţa acestei politici“, a scris Zucker, preşedinte al departamentului de ştiri şi sport pentru WarnerMedia. 

Majoritatea birourilor CNN sunt deja deschise, iar Zucker a spus că mai mult de o treime din membrii personalului de la ştiri s-au întors la serviciu. 

El a mai a spus că masca va fi necesară în birourile din Atlanta Washington şi Los Angeles atunci când oamenii nu mănâncă, nu beau sau sunt într-un spaţiu privat închis.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cnnconcedieri cnnconcedieri nevaccinativaccinare COVID
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes