Coronavirus – Nelu Tătaru anunță restricții de circulație către anumite destinații, inclusiv Litoralul

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății
Nelu Tătaru, ministrul Sănătății

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a declarat că Guvernul analizează o eventuala restricționare a circulației în anumite localități. O situație specială o au Valea Prahovei dar și Litoralul, ca destinații turistice.

Ministrul Tătaru a anuntat la Digi24 ca bilantul de duminica arata ca „avem o rata de 4% de infectare, avem o transmitere comunitara accentuata”.

Acolo se respecta cel mai putin regulile

”Analizam Valea Prahovei si litoralul, acolo se respecta cel mai putin regulile. Reevaluam si agentii economici. „Avem un sistem medical pregătit dar nu trebuie să ne punem în această bază. Cresc cazurile grave, avem o virulență crescută și sunt afectate grupele de risc. Am văzut și tineri afectați”, a subliniat el.”, a declarat Nelu Tătaru la Digi24.

”Agentii economici trebuie sa respecte regulile. Dacă nu sunt respectate, se vor lua măsuri”.

”Nu este intenția noastră să ne transformam in stat politienesc, relaxarea a fost insusita, si-a dat acordul tot ce a insemnat industrie din domeniul respectiv. Au fost de acord cu regulile, sa le respecte. E o relaxare pe care ne-am asumat-o toti. Ar fi trebuit sa nu ajungem aici. Mai vedem si aceasta bagatelizare a ce inseamna pandemie, reguli, care a dus la indemnul de nerespectare a regulilor”, a spus Tataru.

”Avem, în schimb, acele focare care sunt caminele si focare in spitale, sunt focare gestionate. Vom impune, ne gandim si la restrictionarea circulatiei in anumite localitati. Evaluam si rezultatele vor da si masura”, a precizat Nelu Tataru.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

nelu tataru restrictii de circulatie restrictii litoral
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes