Cosmin Natanticu deschide cel mai nou sezon iUmor și dă de pământ cu Valentine’s Day

Cosmin Natanticu deschide cel mai nou sezon iUmor
Cosmin Natanticu deschide cel mai nou sezon iUmor

Cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia va avea premiera duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1 și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

Premiera sezonului 16 va fi deschisă de Cosmin Natanticu, juratul iUmor care, sătul până peste cap de toate sărbătorile impuse, dă de pământ cu Valentine’s Day:

“Eu nu înțeleg asta cu Valentine’s Day, pentru că nici măcar nu e sărbătoarea noastră! Cheloo a avut dreptate: <<Aș sărbători Ziua Îndrăgostiților, dacă tot anul aș fi lăsat în pace!>>, argumentând că Lizi, soția lui „E disperată după cadouri și e din ce în ce mai greu să o impresionez!”.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut juratul iUmor, dar şi dacă au fost sau nu de acord cu remarcile lui ceilalţi colegi din juriul show-ului de la Antena 1, telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod al sezonului 16, difuzat duminică, de la 21.00, la Antena 1.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cosmin natanticuiumor sezon nou
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes