Creștere preț carburanți – Liderul Asociației Benzinarilor: E o șmecherie nesimțită

Creștere preț carburanți
Creștere preț carburanți

Ion Tache, președintele Asociației Benzinarilor Particulari, a vorbit miercuri seara despre isteria creată în toată țara cu privire la creșterea prețului la carburanți. Mii de români au format cozi imense la benzinării în toată țara, speriați de informația că prețul pentru un litru ar depăși de mâne 10 lei.

“Nu e vorba de marketing, e verba de șmecherie. Barilul de petrol e foarte mare, dar nu justifică scumpirile. Ca să ajungi la 10-11 lei/l, ar toebui să fie 180 de doalri pe baril. Tunurile se dau în vremuri de restriște. Se mizează pe panica creată în societate”, a spus Tache, la Antena 3.

Organelele competente ar trebuie să facă controale. Să ajungem la 10 11 lei e o dramă pentru oameni, care au și așa salarii mici.

Soluția este ca cetățenii să fie informați și noi lei spunem să aplice prețurile și să nu mai sară calul că o să plătească această inițiativă șmecherească.

Consiliul Concurenței ar trebui să-și facă treaba. Nu suntem într-o criză. E o șmecherie nesimțită“, a spus Ion Tache.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

crstere preturipret benzinapret carburanti
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes