Creșterea pensiilor – Orban: Nu există decât două soluţii reale

Creșterea pensiilor - Orban: Nu există decât două soluţii reale
Creșterea pensiilor - Orban: Nu există decât două soluţii reale

Premierul Ludovic Orban a vorbit din nou despre creșterea pensiilor la Adunarea Membrilor Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Nivelul pensiilor, în ciuda populismelor şi spuselor partidelor de stânga că pensiile pot că crească aşa din pix, nu există decât două soluţii reale de creştere a pensiei ca putere de cumpărare: creşterea numărului de angajaţi şi creşterea salariului mediu care nu se bazează decât pe politici de dezoltare, pe investiţii, pe creşterea competitivităţii companiilor”, a anunțat Ludovic Orban.

Premierul a menţionat că nimeni nu ”şi-ar fi imaginat de la instalarea Guverului în 4 noiembrie ca, în loc de ne ocupăm de debirocratizare, digitalizare, susţinerea investiţiilor şi tot ceea ce înseamnă un parteneriat serios pentru dezvoltarea României că o să ne confruntăm cu epidemie, criză economică, secetă şi acum au mai venit şi inundaţii”.

”Am intrat în an electoral şi din păcate aproape toate partidele parlamentare au o conduită care este dictată strict de interese electorale şi nu de obiective importante pentru România”, a mai explicat prim-ministrul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cresterea pensiilorpensii romaniasolutii crestere pensii
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes