Cristian Boureanu a fost prins băut la volan. Fără permis, 150 de zile

Fostul deputat Cristian Boureanu
Fostul deputat Cristian Boureanu

Fostul deputat Cristian Boureanu a rămas fără permis de conducere şi a fost amendat, după ce a fost prins băut la volan pe DN1, pe Valea Prahovei. Poliţiştii l-au oprit în trafic în condiţiile în care făcuse o depăşire neregulamentară. El a cerut recoltarea de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii rutieri din Prahova l-au oprit pe Cristian Boureanu, miercuri, în zona oraşului Comarnic, după ce acesta a făcut o depăşire neregulamentară.

”În după amiaza zilei de 15 martie a.c., în jurul orei 17.15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN1, în oraşul Comarnic au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Bucureşti, care ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltarea de probe biologice de sânge”, au declarat oficiali ai Poliţiei Judeţene Prahova.

Surse judiciare au confirmat pentru News.ro că şoferul este fostul parlamentar Cristian Boureanu.

Acesta a fost amendat contravenţional cu 2.175 de lei şi i-a fost suspendată permisul de conducere pentru 150 de zile.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

boreanu prins bautboureanu beatcristian boureanupermis boureanu
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes