Cristian Popescu Piedone, dezvăluiri incredibile, la 40 de întrebări cu Denise Rifai: ”Dacă există o normalitate în țara asta, eu nu am ce să caut în această poveste!”

Cristian Popescu Piedone, dezvăluiri incredibile, la 40 de întrebări cu Denise Rifai
Cristian Popescu Piedone, dezvăluiri incredibile, la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Cristian Popescu, alias Piedone, actualul Primar al sectorului 5 din București, a fost invitatul ediției de ieri a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D! Tată și bunic, Cristian Popescu Piedone căsătorit de peste 30 de ani, a vorbit aseară și despre viața personală, de familie, dar a făcut dezvăluiri și despre perioada teribilă care a avut legatura cu tragedia de la ”Colectiv”.

”Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este ! (…) Îmi iubesc sotia, imi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu! (…) Familia este toată puterea mea, de unde mă incarc”, este o parte din răspunsul actualului edil al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, la întrebarea Cum ați cucerit-o pe soția dumneavoastră?

Acuzat în dosarul ”Colectiv” de abuz în serviciu și abuz în eliberarea autorizației și acordului de funcționare dat clubului Colectiv, fără aviz ISU, Cristian Popescu Piedone a făcut o mărturisire neașteptată aseară, atunci când a trebuit să răspundă la întrebarea care i-a fost adrestă, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

“Am să încep prin a va spune pe care le-am spus și în fața domnului judecător, în instanță: (…), este o parte din răspunsul oferit de edil la întrebarea “Va simțiți vinovat pentru morții de la Colectiv?”

Cristian Popescu Piedone riscă acum, la șase ani de la tragedie, o pedeapsă de 15 ani, după gratii, iar decizia judecătorilor este așteptată în cursul acestei luni. Edilul a spus aseară, ce are de la Justiție, în ceea ce privește dosarul “Colectiv”, în care este anchetat.

”(…) Nu cer decât o dreptate și un adevăr! (…)Dacă există o normalitate în țara asta, eu nu am ce să caut în această poveste!”, a răspuns Cristian Popescu Piedone, în cadrul ediției de aseară ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la întrebarea Sunteți pregătit să faceți închisoare?

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes