Cristian Seidler anunță numele viitorului ministru al Justiției, tot de la USR PLUS

”Șantaj pentru jaf din banii publici” scrie deputatul USR PLU Cristian Seidler pe pagina sa de socializare, după demiterea ministrului Justiției Stelian Ion. Tot el anunță și numele viitorului ministru.

”Florin Cîțu l-a șantajat pe Stelian Ion acum câteva ore că dacă nu dă avizul pe PNDL 3 – jaf pe bani publici precum au fost și PNDL 1 și 2 – până la miezul nopții, îl remaniază. Mai apoi s-a răzgândit și l-a remaniat fără să mai aștepte termenul dat de el însuși. Stelian Ion oricum nu putea da avizul din motive de legalitate, nu intru în detalii deși premierul le știe foarte bine.

Următoarea propunere a USR pentru Ministerul Justiției va fi Stelian Ion care și-a făcut treaba, a fost deschis la negociere dar fără să calce pentru principii și legalitate. Mâine, Stelian Ion urma să anunțe candidații pentru funcțiile de procuror-șef la DIICOT și DNA. Ulterior ar fi dus procedura de selecție până la capăt.

Florin Cîțu a făcut pași foarte rapizi spre finalul carierei sale politice. Despre caracterul lui nu mai e nimic de spus, a demonstrat el însuși cât de jos poate să coboare pentru a avea un nou program de jaf din bani publici. Klaus Iohannis, cum arată România lucrului bine făcut, semnați remanierea pe motive ipocrite sau vă asumați rolul constituțional de mediator?”, a scris Seidler pe facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cristian seidlerjaf pe bani publicinoul ministru al justitieistelian ion demis
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes