Cristiano Ronaldo a produs o pierdere de 4 miliarde de dolari gigantului Coca Cola, printr-un simplu gest – VIDEO

Cristiano Ronaldo a făcut un gest la care puțină lume s-a așteptat, la debutul conferinței de presă susținute înainte de partida Ungaria – Portugalia. Fotbalistul a eliminat din fața sa cele două sticle de Coca-Cola, puse acolo de reclamă, în debutul conferinței de presă și a îndemnat lumea să bea apă.

Gestul lui Cristiano Ronaldo a avut un impact mondial, iar cota de piață a Coca-Cola a scăzut cu patru miliarde de dolari. Cota era de 56,10 dolari înaintea conferinței de presă a starului lusitan, iar cu 30 de minute mai târziu acțiunile au scăzut la un minim de 55,22 dolari pe acțiune.

În aceste condiții, Coca-Cola a scăzut la o cotă de piață de 238 miliarde de dolari, de la 242, înregistrând o pierdere de aproximativ 4 miliare de dolari în doar 30 de minute. Confrom The Herald, perderea ar fi și mai mare, de 5,2 miliarde de dolari.

Nici fiul nu scapă

Cristiano Ronaldo a dezvăluit că obișnuiește să ia decizii drastice împotriva fiului său atunci când bea Coca-Cola.

”Sunt dur cu fiul meu. Uneori bea Coca-Cola sau Fanta, mănâncă chips-uri şi ştie că nu-mi place”.

Fotbalistul este cunoscut pentru stilul său de viață sănătos, pe lângă antrenamentele zilnice.

VIDEO Ronaldo înlătură sticlele de Coca Cola

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Cristiano Ronaldo pierderi coca cola ronaldo coca cola ronaldo no coca cola
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes