Cristiano Ronaldo în doliu, după decesul băiețelui său și al Georginei

Cristiano Ronaldo în doliu, după decesul băiețelui său și al Georginei. Foto: Twitter/Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo în doliu, după decesul băiețelui său și al Georginei. Foto: Twitter/Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo anunță decesul fiului său, nou născut. Iubita sa, Georgina, era însărcinată cu gemeni, un băiat și o fată, însă băiatul a murit la naștere.

“Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o pot simți părinții.” a transmis, luni seara, vedeta celor de la Manchester United, Cristiano Ronaldo.

“Doar nașterea fiicei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire. Vrem să mulțumim medicilor și asistentelor pentru îngrijirea și sprijinul acordat” a transmis fotbalistul, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

“Suntem devastați de această pierdere și cerem intimitate în acest moment dificil. Bebe, tu ești îngerul nostru. Noi te vom iubi mereu”, a mai scris acesta.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat în octombrie 2021 că așteaptă gemeni. El este deja tată a patru copii, gemenii Eva Maria și Mateo, fiul cel mare Cristiano Jr. și cea mai mică Alana Martina.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

copil ronldo ronaldo baiat georgiana ronaldo doliu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes