Cristina Neagu se retrage de la naționala de handbal. Va face o pauză, ”începând din acest moment”

Cristina Neagu se retrage de la naționala de handbal. Va face o pauză, ”începând din acest moment”
Cristina Neagu se retrage de la naționala de handbal. Va face o pauză, ”începând din acest moment”

Cristina Neagu, ajunsă la 32 de ani, se retrage de la națională și nu va mai îmbrăca tricoul primei reprezentative până la turneul final din Spania.

Ea va face această pauză, după cum a declarat chiar selecționerul Adi Vasile, la finalul victoriei din Macedonia de Nord. Căpitanul naționalei de handbal feminin a României nu va evolua în preliminariile pentru Campionatul European din 2022, dar va fi în achipă la Mondialul din Spania, din decembrie anul acesta.

Cristina Neagu a declarat încă de săptămâna trecută că are nevoie de o pauză de la echipa națională, notează gsp.ro.

„E important să înțelegem cum e să jucăm și fără Cristina în teren. Tocmai ce spuneam că nu vom avea meciuri amicale, așa că am preferat să le dau minute celorlalte fete. Trebuie să fim și mai exacți fără Cristina pe teren.

Cristina o să facă o pauză de la echipa națională, pentru ceva timp, începând din acest moment. Meciurile de calificare vor fi jucate fără Cristina, apoi vom lua o decizie și pentru Campionatul Mondial. Pentru moment, Cristina se va retrage. Toată lumea trebuie să joace și mai bine și vreau să găsească o echipă și mai bună. Nu e ceva definitiv!”, a spus selecționerul Adi Vasile, într-o conferință de presă.

Echipa naționala de handbal feminin a României a învins miercuri reprezentativa Macedoniei de Nord, scor 35-20 (32-22 în tur), și s-a calificat la Campionatul Mondial din acest an, organizat de Spania, fiind, la ora actuală, singura națională din lume participantă la toate edițiile mondialului..

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cristina neagucristina neagu se retragenationala de handbal a romanieiretragere cristina neaguturneul final spania 2021
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes