Cristina Țopescu a murit, iar în stomacul ei au fost găsite mai multe medicamente. Cauza morții

Din cauza trupului aflat în stare avansată de putrefacție al Cristinei Țopescu, expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, medicii stabilind că e necesară o verificare toxicologică.

Potrivit sursei citate, medicii legiști nu au putut stabili, luni, motivul decesului Cristinei Țopescu, din cauza stării avansate de putrefacție a trupului. Au găsit, în schimb, mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică, scrie Mediafax.

Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni. În casă, alături de ea, au fost găsiți și doi câini fără suflare. Cele două patrupede se află la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA), singura instituție care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru Mediafax, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu.

Dosarul morții Cristinei Țopescu a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Cristina topescucristina topescu a muritmedicamente in stomac
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes